Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Οι οπορτουνιστές της ΣΑΚΕ

Επανάσταση Φύλλο 1983-9 σελ. 2

Η μικροαστική οπορτουνιστική καθοδήγηση της ΣΑΚΕ αφού «θυμήθηκε» τον ραδιοφωνικό σταθμό Τιράνων - φυσικά κάτω από το ξεσκέπασμα της οργάνωσής μας — μετά 3 ολόκληρα χρόνια το Γενάρη του 1983 και αφού στο φύλλο του Φλεβάρη («Οχτώβρης» No 37) του ίδιου χρόνου ζήτησε «συγνώμη από τους αναγνώστες για τις ελλείψεις και τα λάθη που υπήρχαν στις ώρες και τα μήκη κύματος του ραδιοφωνικού Τιράνων», μάλλον από την «εντατική» παρακολούθησή του εκ μέρους της, αποφάσισε μετά από 7 μήνες δηλαδή από το φύλλο του Αυγούστου 1983 να μην τον παρουσιάζει πλέον στις στήλες της εφημερίδας της.

Φαίνεται πως κατά την γνώμη των μικροαστών καθοδηγητών της ΣΑΚΕ ο ραδιοφωνικός σταθμός Τιράνων και κατά συνέπεια και η επαναστατική μαρξιστική - λενινιστική γραμμή του ένδοξου Κόμματος Εργασίας Αλβανίας με επικεφαλής τον μεγάλο μαρξιστή - λενινιστή σύντροφο Ενβέρ Χότζια προκαλεί «ζημιά» και «αποπροσανατολίζει» τους έλληνες εργάτες και τον ελληνικό λαό και γι' αυτό δεν πρέπει να τον ακούν.

Η εξαφάνιση από τις σελίδες του «Οχτώβρη» ακόμα και των ωρών εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού Τιράνων - γιατί κείμενά του δεν δημοσιεύει έτσι και αλλιώς η ΣΑΚΕ - αποκαλύπτει την αντιΚΕΑ, αντιαλβανική και κατά συνέπεια αντιμαρξιστική γραμμή της μικροαστικής οπορτουνιστικής καθοδήγησης της ΣΑΚΕ.

Η καθοδήγηση της ΣΑΚΕ είναι μόνιμα δέσμια των οπορτουνιστικών της αντιλήψεων και γι' αυτό δεν μπορεί να δεχτεί την μαρξιστική - λενινιστική γραμμή του ΚΕΑ και του διεθνούς κομμουνιστικού μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος.

Μένει τώρα να εξηγήσει η ΣΑΚΕ στα μέλη και τους οπαδούς της, γιατί το Γενάρη αυτού του χρόνου «θυμήθηκε» τον ραδιοφωνικό σταθμό Τιράνων και τον Αύγουστο τον «ξαναξέχασε», όπως πριν 3 ολόκληρα χρόνια.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν γιατί η μικροαστική οπορτουνιστική καθοδήγηση της ΣΑΚΕ δεν συμφωνεί με την μόνη ορθή επαναστατική μαρξιστική - λενινιστική γραμμή, τη γραμμή του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας με επικεφαλής τον δοκιμασμένο προλετάριο επαναστάτη σύντροφο Ενβέρ Χότζια. Όλα συμβαίνουν από την εχθρική στάση που κρατάει η καθοδήγηση της ΣΑΚΕ απέναντι σ' αυτή τη γραμμή.

Η οργάνωσή μας καλεί όλους όσους ακολουθούν αυτή τη διασπαστική αντιΚΕΑ γραμμή να σκεφθούν σοβαρά το ζήτημα πέρα από κάθε συναισθηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: