Τετάρτη, Απριλίου 28, 2010

ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΙΑ

Αγαπητέ σύντροφε ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΙΑ,

Η Οργάνωση των Κομμουνιστών Μαρξιστών - Λενινιστών Ελλάδας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 75χρονων από τη γέννηση  Σας, σας στέλνει τους πιό φλογερούς επαναστατικούς χαιρετισμούς και τις πιό καλύτερες ευχές της.


Οι Έλληνες Κομμουνιστές Μαρξιστές - Λενινιστές βλέπουν στο πρόσωπο Σας τον αγαπημένο ηγέτη του ένδοξου και ηρωικού Κόμματος Εργασίας Αλβανίας και του αλβανικού λαού, τον Μεγάλο Μαρξιστή - Λενινιστή, τον αλύγιστο και δοκιμασμένο προλετάριο επαναστάτη, τον θαρραλέο μαχητή ενάντια στον καπιταλισμό, τον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον σοσιαλιμπεριαλισμό, τον σύγχρονο ρεβιζιονισμό όλων των αποχρώσεων και όλους τους αντιδραστικούς, το Δάσκαλο και καθοδηγητή του παγκοσμίου προλεταριάτου.


Εσείς σύντροφε Ενβέρ Χότζια, μέσα στη μαύρη σκλαβιά των φασιστών καταχτητών, ιδρύσατε το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας, το σημερινό Κόμμα Εργασίας Αλβανίας, ιδρύσατε το ένοπλο τμήμα του, τον Εθνικοαπελευθερωτικό Στρατό και καθοδηγήσατε σωστά την ένοπλη πάλη του αλβανικού λαού ενάντια στους φασίστες καταχτητές και τους ντόπιους προδότες, αποκρούσατε νικηφόρα τις συνωμοσίες και ματαιώσατε τα σκοτεινά σχέδια των αγγλο-αμερικάνων ιμπεριαλιστών σε βάρος της Αλβανίας, πράγμα που οδήγησε στη συντριβή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και των ντόπιων αντιδραστικών τάξεων, στη νίκη της Λαϊκής Επανάστασης, στην εγκαθίδρυση της Λαϊκής Εξουσίας και στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Αλβανία.


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας, κάτω από τη δική Σας σωστή διορατική καθοδήγηση, κατόρθωσε να αποκρούσει την ωμή ανάμειξη των γιουγκοσλάβων ρεβιζιονιστών που καθοδηγούνταν από τον πράχτορα του διεθνούς ιμπεριαλισμού Τίτο στα εσωτερικά ζητήματα του ΚΚΑ και να συντρίψει τους πράχτορές του, όπως τον Κότσι Ξόξε και λοιπούς. Επίσης στη μετέπειτα πορεία της επαναστατικής του δράσης το ΚΕΑ πέτυχε να συντρίψει διάφορες αντεπαναστατικές, αντικομματικές ρεβιζιονιστικές κλίκες και πρόσφατα τον πολυπράχτορα μυστικών υπηρεσιών επικίνδυνο προδότη και εχθρό της Σοσιαλιστικής Αλβανίας Μεχμετ Σέχου.


Με την ανοιχτή εμφάνιση του Χρουτσωφικού ρεβιζιονισμού στα 1956, Εσείς σύντροφε Ενβέρ Χότζια ορθώσατε το ανάστημα Σας και με επαναστατικό θάρρος και αποφασιστικότητα τον καταπολεμήσατε και έτσι διαφυλάξατε το ΚΕΑ από τον ρεβιζιονιστικό εκφυλισμό που θα οδηγούσε αναπόφευχτα στην ανατροπή της Διχτατορίας του Προλεταριάτου και την παλινόρθωση του καπιταλισμού στην Αλβανία.
Στην πάλη ενάντια στο αντεπαναστατικό ρεύμα του χρουτσωφικού ρεβιζιονισμού ιστορικός θα μείνει ο λόγος Σας στη Σύσκεψη των 81 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, το Νοέμβρη του 1960 στη Μόσχα. Μνημείο επαναστατικού θάρρους, συνεπούς και αδιάλλαχτης υπεράσπισης των επαναστατικών Αρχών του Μαρξισμού-Λενινισμού και του Μεγάλου Στάλιν. Εσείς είχατε το θάρρος και την τόλμη να πείτε στην προδοτική χρουτσωφική κλίκα, και μάλιστα μέσα στην καρδιά της Μόσχας, την ιστορική φράση: "Το καλό και αθάνατο έργο του Στάλιν πρέπει όλοι να το υπερασπίσουμε, οποίος δεν το υπερασπίζει είναι οπορτουνιστής και δειλός".

Στη μεγάλη, δύσκολη και πολύ σκληρή πάλη, που ξέσπασε σε παγκόσμια κλίμακα, μεταξύ του Μαρξισμού-Λενινισμού και του χρουτσωφικού ρεβιζιονισμού, το Κόμμα Εργασίας Αλβανίας και ιδιαίτερα Εσείς σταθήκατε και στέκεστε και σήμερα όχι μόνο στην πρώτη γραμμή αυτής της πάλης αλλά και την καθοδηγήσατε και την καθοδηγείτε με μεγάλη επιτυχία.

Το ΚΕΑ και Εσείς όχι μόνο ξεσκεπάσατε και συντρίψατε τις αντεπαναστατικές απόψεις των χρουτσωφικών ρεβιζιονιστών αλλά φωτίσατε και θεμελιώσατε επιστημονικά, για πρώτη φορά, το ζήτημα της πλήρης παλινόρθωσης του καπιταλισμού στη Σοβιετική Ένωση, και στις άλλες ρεβιζιονιστικές χώρες, και της μετατροπής της σε ιμπεριαλιστική υπερδύναμη.
Η συμβολή του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας και η δική Σας σύντροφε Ενβέρ Χότζια έχει αναμφισβήτητα μεγάλη   ιστορική σημασία για ολόκληρο το διεθνές Κομμουνιστικό Μαρξιστικό - Λενινιστικό κίνημα. Δεν περιορίζεται μόνο στην απλή υπεράσπιση της καθαρότητας των επαναστατικών Αρχών του Μαρξισμού - Λενινισμού αλλά αποτελεί και παραπέρα ανάπτυξη της Μαρξιστικής - Λενινιστικής θεωρίας, που οδήγησε στη διατύπωση της μόνης σωστής επαναστατικής Μαρξιστικής - Λενινιστικής στρατηγικής και ταχτικής που υπάρχει σήμερα.


Μεγάλη και ιστορικής σημασίας για το διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα και την υπόθεση της Προλεταριακής Επανάστασης υπήρξε η συμβολή του ΚΕΑ και προσωπικά η δική Σας και στο ξεσκέπασμα του κινέζικου ρεβιζιονισμού και ιδιαίτερα των αντεπαναστατικών ρεβιζιονιστικών απόψεων του Μάο Τσε Τούνγκ καθώς και το ρόλο του κινέζικου σοσιαλιμπεριαλισμού.


Στο θεωρητικό Σας έργο, διεξάγοντας μια ασυμβίβαστη πάλη ενάντια σ ' όλα τα ρεύματα του σύγχρονου ρεβαζιονισμού (σοβιετικό, γιουγκοσλάβικο, κινέζικο, ευρωκομμουνισμό) υπερασπιστήκατε την επαναστατική Διδασκαλία του Μαρξισμού - Λενινισμού, την υπόθεση της Προλεταριακής Επανάστασης και του Κομμουνισμού. Σαν πιστός μαθητής των Μαρξ - Ένγκελς - Λένιν - Στάλιν και επιφανής συνεχιστής του αθάνατου έργου τους αναπτύξατε και πλουτίσατε παραπέρα τη θεωρία τους.
Εσείς σύντροφε Ενβέρ Χότζια και το ηρωικό ΚΕΑ σταθήκατε η μοναδική τιμητική εξαίρεση σ’ όλο το διεθνές Κομμουνιστικό κίνημα, μετά την εμφάνιση του χρουτσωφικού ρεβιζιονισμού, που βαδίσατε και βαδίζετε αποφασιστικά τον επαναστατικό δρόμο του Μαρξισμού - Λενινισμού. Σε Σας ανήκει η μεγάλη τιμή της απόρριψης των αντεπαναστατικών απόψεων των σύγχρονων ρεβιζιονιστών όλων των αποχρώσεων και της υπεράσπισης του Μαρξισμού - Λενινισμού, της υπόθεσης της Προλεταριακής Επανάστασης και του Κομμουνισμού.


Η ΛΣΔ Αλβανίας, η μ ο ν η πραγματικά σοσιαλιστική χώρα σήμερα στον κόσμο, δείχνει όχι μόνο στο διεθνές προλεταριάτο το δρόμο της ανατροπής του καπιταλισμού αλλά δείχνει και στους λαούς όλων των χωρών το δρόμο για την απόχτηση της εθνικής ανεξαρτησίας.


Η μικρή Αλβανία είναι σήμερα η Μεγάλη Πατρίδα των προλετάριων όλων των χωρών, έχει πολλούς φίλους στον κόσμο και χαίρει μεγάλης εχτίμησης.


Αγαπητέ σύντροφε Ενβέρ Χότζια στα 75χρονα των γενεθλίων Σας, σας ευχόμαστε μ’ όλη μας την καρδιά υγεία και να ζήσετε ακόμα πολλά χρόνια για το καλό του αλβανικού λαού και για να συνεχίσετε την πάλη Σας ενάντια στον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και το σοσιαλιμπεριαλισμό, τον σύγχρονο ρεβιζιονισμό και για τον θρίαμβο του Μαρξισμού - Λενινισμού, και του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού.


Με επαναστατικούς Κομμουνιστικούς Χαιρετισμούς


Οργάνωση των Κομμουνιστών Μαρξιστών-Λενινιστών Ελλάδας


Αθήνα , Οχτώβρης 1983